Μπενάκη 2

SP161BIAhromaJJJ

Λατρευτοί μου Πιγκουΐνηδες!

Σερφάροντας αυτές τις μέρες στις διάφορες συζητήσεις που έχουν ανοίξει με αφορμή τους ξυλοκόπους μου, είναι να γελάς ( ή να εξοργίζεσαι) με διάφορους πιγκουΐνους του διαδικτύου. Πιγκουΐνηδες που, το μόνο πράγμα που αποκόμισαν από την επιστολή μου, ήταν πως εγώ είμαι εν τέλει υπέρ του να βαράς… «μπάτσους», ότι έπρεπε αντί να χρησιμοποιώ τόσο ακριβά γυαλιά να έκανα επέμβαση για να διορθώσω την όρασή μου (!), ή ότι δικαιολογώ αυτούς που με περιποιήθηκαν. Αυτούς που, 14 μέρες μετά, αναγκαστικά τους μνημονεύω κόβοντας βόλτες τα βράδια με τα παυσίπονα ή όταν καθημερινά καλημερίζω το αιματωματάκι μου καθώς, από το μπούτι που έφαγα το κλοτσίδι, έχει προσπεράσει πλέον το γόνατο και κατευθύνεται για να πει τα κάλαντα στον αστράγαλο.
Πτηνά που αφελώς (ή συνειδητά 😉 ) παραποίησαν την ουσία ενός κειμένου που καταδικάζει πραγματικά την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και απ’ όποιους κι αν υποκινείται. Γιατί κατά την ταπεινή μου γνώμη, η απάντηση στη Βία δεν μπορεί να είναι πάλι Βία.
Αφιερωμένη εξαιρετικά λοιπόν η παραπάνω παλιά γελοιογραφία (του 2007) στα αγαπητά μου πιγκουϊνάκια που δεν κατάλαβαν ή δεν …βόλευε να καταλάβουν.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s